Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur

Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur

Reshjet e mëdha të shiut në Kuala Lumpur, kryeqytetin e Malajzisë, shkaktuan përmbytje në pjesët qendrore të qytetit. Me fillimin e sezonit të reshjeve monsune, shiu që ka rënë në gjithë qytetin që nga mesdita e sotme ka bërë që trafiku të intensifikohet në shumë pjesë të qytetit. Lagjja Masjid Jamek në qendër të qytetit ishte zona më e prekur nga përmbytjet, ndërsa ujërat e vërshuara në pikën ku bashkohen lumenjtë Klang dhe Gombak krijuan pamje interesante. ( Bernama - Anadolu Agency )

Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur Fotoğraf: Bernama

Reshjet e mëdha të shiut në Kuala Lumpur, kryeqytetin e Malajzisë, shkaktuan përmbytje në pjesët qendrore të qytetit. Me fillimin e sezonit të reshjeve monsune, shiu që ka rënë në gjithë qytetin që nga mesdita e sotme ka bërë që trafiku të intensifikohet në shumë pjesë të qytetit. Lagjja Masjid Jamek në qendër të qytetit ishte zona më e prekur nga përmbytjet, ndërsa ujërat e vërshuara në pikën ku bashkohen lumenjtë Klang dhe Gombak krijuan pamje interesante. ( Bernama - Anadolu Agency )

Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur Fotoğraf: Bernama

Reshjet e mëdha të shiut në Kuala Lumpur, kryeqytetin e Malajzisë, shkaktuan përmbytje në pjesët qendrore të qytetit. Me fillimin e sezonit të reshjeve monsune, shiu që ka rënë në gjithë qytetin që nga mesdita e sotme ka bërë që trafiku të intensifikohet në shumë pjesë të qytetit. Lagjja Masjid Jamek në qendër të qytetit ishte zona më e prekur nga përmbytjet, ndërsa ujërat e vërshuara në pikën ku bashkohen lumenjtë Klang dhe Gombak krijuan pamje interesante. ( Bernama - Anadolu Agency )

Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur Fotoğraf: Bernama

Reshjet e mëdha të shiut në Kuala Lumpur, kryeqytetin e Malajzisë, shkaktuan përmbytje në pjesët qendrore të qytetit. Me fillimin e sezonit të reshjeve monsune, shiu që ka rënë në gjithë qytetin që nga mesdita e sotme ka bërë që trafiku të intensifikohet në shumë pjesë të qytetit. Lagjja Masjid Jamek në qendër të qytetit ishte zona më e prekur nga përmbytjet, ndërsa ujërat e vërshuara në pikën ku bashkohen lumenjtë Klang dhe Gombak krijuan pamje interesante. ( Bernama - Anadolu Agency )

Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur Fotoğraf: Bernama

Reshjet e mëdha të shiut në Kuala Lumpur, kryeqytetin e Malajzisë, shkaktuan përmbytje në pjesët qendrore të qytetit. Me fillimin e sezonit të reshjeve monsune, shiu që ka rënë në gjithë qytetin që nga mesdita e sotme ka bërë që trafiku të intensifikohet në shumë pjesë të qytetit. Lagjja Masjid Jamek në qendër të qytetit ishte zona më e prekur nga përmbytjet, ndërsa ujërat e vërshuara në pikën ku bashkohen lumenjtë Klang dhe Gombak krijuan pamje interesante. ( Bernama - Anadolu Agency )

Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur Fotoğraf: Bernama

Reshjet e mëdha të shiut në Kuala Lumpur, kryeqytetin e Malajzisë, shkaktuan përmbytje në pjesët qendrore të qytetit. Me fillimin e sezonit të reshjeve monsune, shiu që ka rënë në gjithë qytetin që nga mesdita e sotme ka bërë që trafiku të intensifikohet në shumë pjesë të qytetit. Lagjja Masjid Jamek në qendër të qytetit ishte zona më e prekur nga përmbytjet, ndërsa ujërat e vërshuara në pikën ku bashkohen lumenjtë Klang dhe Gombak krijuan pamje interesante. ( Bernama - Anadolu Agency )

Malajzi, reshjet e fuqishme shkaktojnë përmbytje në Kuala Lumpur Fotoğraf: Bernama

Reshjet e mëdha të shiut në Kuala Lumpur, kryeqytetin e Malajzisë, shkaktuan përmbytje në pjesët qendrore të qytetit. Me fillimin e sezonit të reshjeve monsune, shiu që ka rënë në gjithë qytetin që nga mesdita e sotme ka bërë që trafiku të intensifikohet në shumë pjesë të qytetit. Lagjja Masjid Jamek në qendër të qytetit ishte zona më e prekur nga përmbytjet, ndërsa ujërat e vërshuara në pikën ku bashkohen lumenjtë Klang dhe Gombak krijuan pamje interesante. ( Bernama - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit