Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
06.01.2022

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Makina e parë e prodhimit turk bën debutimin ndërkombëtar në Las Vegas

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit