Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

Londër, protestohet ndaj presionit të Kinës kundër turqve ujgurë Fotoğraf: Hasan Esen

Në Londër u protestua ndaj shkeljeve të Kinës në kohët e fundit kundër identiteteve dhe kulturave të ujgurëve dhe kampeve të emërtuara "qendra arsimi" në Rajonin Autonom Ujgur Xinjiang ku jetojnë turqit ujgurë. Studentë nga kombe të ndryshme u mblodhën përpara ambasadës së Kinës në Londër dhe reaguan ndaj presioneve kundër turqve ujgurë. Protestuesit brohoritën me sloganin "jo spastrimit etnik" dhe mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Gjenocid", "Jeta e ujgurëve është e rëndësishme" dhe "Drejtësi për ujgurët". ( Hasan Esen - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit