'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

'Reclaim These Streets' vigil held in London after Sarah Everard murder Fotoğraf: David Cliff

Policia në Londër ka ndërhyrë ndaj ceremonisë përkujtimore për Sarah Everard, e cila u vra nga një polic në Britani të Madhe. Sarah Everard, 33-vjeçarja e cila u zhduk natën e 3 marsit në Londër teksa shkonte në shtëpinë e saj dhe trupi i së cilës u gjet disa ditë më pas, u përkujtua në një park në zonën Clapton Junction të Londrës, vendi ku ajo u pa për herë të fundit. ( David Cliff - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit