Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
14.11.2021

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kualifikimet për "Katar 2022": Maqedonia e Veriut fiton ndaj Islandës, kualifikohet në play-off
Fotoğraf: Furkan Abdula

SHKUP (AA) - Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut ka fituar në teren vendas Islandën me rezultat 3-1 në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Botëror "Katar 2022" dhe u kualifikua në raundin play-off. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit