Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë"

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë"

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, zhvillohet turneu i shahut "18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë" Fotoğraf: Erkin Keçi

Me bashkëpunimin e Kryesisë së delegacionit turk që vepron në kuadër të Misionit të Forcave Paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë (KFOR), Institutit "Yunus Emre" në Prishtinë dhe Federatës së Shahut të Kosovës u organizua "Turneu i Shahut - 18 Marsi, Fitorja e Çanakkalasë". ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit