Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, qytetarët ndezin qirinj në ballkone në kujtim të viktimave të luftës Fotoğraf: Erkin Keçi

PRISHTINË (AA) – Disa familje prishtinase kanë ndezur qirinj në ballkonet dhe dritaret e banesave të tyre në kryeqytet mbrëmjen e 15 janarit për të kujtuar shqiptarët e vrarë në luftën e viteve 1999-98 në Kosovë. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit