Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kosovë, hapen vendvotimet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Erkin Keçi

Në orën 07:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës janë hapur qendrat e votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të teta me radhë në Kosovë që nga paslufta. Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), në garën zgjedhore janë përfshirë 28 subjekte politike, nga to 21 parti politike, 2 koalicione dhe 5 iniciativa qytetare, për të cilët do të mund të votojnë gjithsej 1.794.862 votues të regjistruar në listën zgjedhore. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit