Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

Kanada, protesta masive kundër sulmeve izraelite ndaj palestinezëve
Fotoğraf: Seyit Aydoğan

Në mbarë Kanadanë gjatë fundjavës u zhvilluan protesta në mbështetje të Palestinës dhe kundër sulmeve të Izraelit në Gaza dhe Kudsin Lindor. Mijëra protestues u mblodhën të dielën në qytetet Hamilton dhe Oakville për të dërguar një mesazh solidarizimi me palestinezët. ( Seyit Aydoğan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit