Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Këneta Akgöl në Turqi, destinacion i mijëra flamingove
Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Këneta Akgöl në Konya të Turqisë, me një sipërfaqe prej 700 hektarësh, ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve pasi shumë flamingo kanë vërshuar drejt këtij pellgu ujor. Flamingot, shpendë që jetojnë në Afrikë, Azi dhe Evropën Jugore, këtë vit kanë arritur herët në pellgun më të madh ujor të Rajonit të Anadollit Qendror, kënetën Akgöl, që ndodhet në afërsi të qytetit Ereğli të provincës Konya. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit