Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

Protest with pans at the headquarter of the Lombardy region in Milan, Italy Fotoğraf: Piero Cruciatti

Në qytetin Milano të Italisë, qytetarët organizuan protesta kundër autoriteteve për shkak të përgjigjes së dobët ndaj pandemisë së koronavirusit (COVID-19). Disa dhjetëra protestues u mblodhën duke goditur enët dhe shprehën pakënaqësinë me punën e qeverisë italiane. ( Piero Cruciatti - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit