Ishulli Lesbos, deponi e jelekëve dhe gomoneve të mbetura nga "udhëtimi i shpresës"

Ishulli Lesbos, deponi e jelekëve dhe gomoneve të mbetura nga "udhëtimi i shpresës"

LESBOS (AA) - Nga migrantët e parregullt që humbën jetë në tentativë për të arritur në Ishullin Lesbos të Greqisë në udhëtimin me shpresën për një jetë më të mirë pasi braktisën shtëpitë e tyre si pasojë e luftërave, kanë mbetur vetëm jelekë shpëtimi, rroba dhe gomone. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli Lesbos, deponi e jelekëve dhe gomoneve të mbetura nga "udhëtimi i shpresës" Fotoğraf: Ayhan Mehmet

LESBOS (AA) - Nga migrantët e parregullt që humbën jetë në tentativë për të arritur në Ishullin Lesbos të Greqisë në udhëtimin me shpresën për një jetë më të mirë pasi braktisën shtëpitë e tyre si pasojë e luftërave, kanë mbetur vetëm jelekë shpëtimi, rroba dhe gomone. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli Lesbos, deponi e jelekëve dhe gomoneve të mbetura nga "udhëtimi i shpresës" Fotoğraf: Ayhan Mehmet

LESBOS (AA) - Nga migrantët e parregullt që humbën jetë në tentativë për të arritur në Ishullin Lesbos të Greqisë në udhëtimin me shpresën për një jetë më të mirë pasi braktisën shtëpitë e tyre si pasojë e luftërave, kanë mbetur vetëm jelekë shpëtimi, rroba dhe gomone. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli Lesbos, deponi e jelekëve dhe gomoneve të mbetura nga "udhëtimi i shpresës" Fotoğraf: Ayhan Mehmet

LESBOS (AA) - Nga migrantët e parregullt që humbën jetë në tentativë për të arritur në Ishullin Lesbos të Greqisë në udhëtimin me shpresën për një jetë më të mirë pasi braktisën shtëpitë e tyre si pasojë e luftërave, kanë mbetur vetëm jelekë shpëtimi, rroba dhe gomone. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli Lesbos, deponi e jelekëve dhe gomoneve të mbetura nga "udhëtimi i shpresës" Fotoğraf: Ayhan Mehmet

LESBOS (AA) - Nga migrantët e parregullt që humbën jetë në tentativë për të arritur në Ishullin Lesbos të Greqisë në udhëtimin me shpresën për një jetë më të mirë pasi braktisën shtëpitë e tyre si pasojë e luftërave, kanë mbetur vetëm jelekë shpëtimi, rroba dhe gomone. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli Lesbos, deponi e jelekëve dhe gomoneve të mbetura nga "udhëtimi i shpresës" Fotoğraf: Ayhan Mehmet

LESBOS (AA) - Nga migrantët e parregullt që humbën jetë në tentativë për të arritur në Ishullin Lesbos të Greqisë në udhëtimin me shpresën për një jetë më të mirë pasi braktisën shtëpitë e tyre si pasojë e luftërave, kanë mbetur vetëm jelekë shpëtimi, rroba dhe gomone. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit