Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Ishulli grek Samos, në përpjekje për të shëruar plagët e tërmetit Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Pas tërmetit në Detin Egje, popullata në ishullin grek Samos nga njëra anë përpiqet të shërojë plagët ndërsa nga ana tjetër mban zi për vdekjen e dy personave. Tërmeti, epiqendra e të cilit ishte në Deti Egje, të premten, më 30 tetor goditi edhe ishullin e Greqisë, Samos. Nga tërmeti humbën jetën dy nxënës të moshës 15 dhe 17-vjeçare, njëra prej të cilëve vajzë, ndërsa sipas vlerësimeve të para 300 shtëpi dhe mbi 70 biznese pësuan dëme serioze. Për shkak të mini-cunami pas tërmetit shumë automjete afër detit mbetën nën ujë. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit