Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

Interesim i madh për stendën e AA-së në Festivalin Kulturor Etnosport Fotoğraf: İsa Terli

STAMBOLL (AA) - Stenda e Anadolu Agency (AA) në kuadër të Festivalit Kulturor Etnosport i cili këtë vit organizohet për herë të katërt, ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve. Në këtë aktivitet AA mundëson që vizitorët të marrin pjesë në pistën që zbatohet për gazetarët pjesëmarrës në trajnimin e gazetarisë së luftës, që zhvillohet në bashkëpunim të Akademisë së Lajmeve të AA-së dhe Akademisë së Policisë. ( İsa Terli - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit