Hutbeja e parë e xhumasë pas 86 vitesh: Ajasofja, vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës

Hutbeja e parë e xhumasë pas 86 vitesh: Ajasofja, vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës

STAMBOLL (AA) - Kryetari i Çështjeve Fetare të Turqisë (Dijanet), Ali Erbaş, i cili lexoi hutben e xhumasë me rastin e hapjes së Ajasofjes për faljen e namazit, tha se kjo xhami është vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Hutbeja e parë e xhumasë pas 86 vitesh: Ajasofja, vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës Fotoğraf: Mustafa Kamacı

STAMBOLL (AA) - Kryetari i Çështjeve Fetare të Turqisë (Dijanet), Ali Erbaş, i cili lexoi hutben e xhumasë me rastin e hapjes së Ajasofjes për faljen e namazit, tha se kjo xhami është vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Hutbeja e parë e xhumasë pas 86 vitesh: Ajasofja, vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës Fotoğraf: Mustafa Kamacı

STAMBOLL (AA) - Kryetari i Çështjeve Fetare të Turqisë (Dijanet), Ali Erbaş, i cili lexoi hutben e xhumasë me rastin e hapjes së Ajasofjes për faljen e namazit, tha se kjo xhami është vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Hutbeja e parë e xhumasë pas 86 vitesh: Ajasofja, vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës Fotoğraf: Mustafa Kamacı

STAMBOLL (AA) - Kryetari i Çështjeve Fetare të Turqisë (Dijanet), Ali Erbaş, i cili lexoi hutben e xhumasë me rastin e hapjes së Ajasofjes për faljen e namazit, tha se kjo xhami është vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Hutbeja e parë e xhumasë pas 86 vitesh: Ajasofja, vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës Fotoğraf: Mustafa Kamacı

STAMBOLL (AA) - Kryetari i Çështjeve Fetare të Turqisë (Dijanet), Ali Erbaş, i cili lexoi hutben e xhumasë me rastin e hapjes së Ajasofjes për faljen e namazit, tha se kjo xhami është vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Hutbeja e parë e xhumasë pas 86 vitesh: Ajasofja, vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës Fotoğraf: Mustafa Kamacı

STAMBOLL (AA) - Kryetari i Çështjeve Fetare të Turqisë (Dijanet), Ali Erbaş, i cili lexoi hutben e xhumasë me rastin e hapjes së Ajasofjes për faljen e namazit, tha se kjo xhami është vendi i respektit ndaj besimeve dhe përvojës së bashkëjetesës. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit