Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
12.10.2021

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Hapet ekspozita "Istanbul Photo Awards 2021" në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

ANKARA (AA) - Ekspozita vjetore ndërkombëtare e fotografisë, Istanbul Photo Awards 2021, filloi në kryeqytetin e Turqisë, Ankara. Kryetari i Bordit të AA-së dhe Drejtori i Përgjithshëm, Serdar Karagöz, filloi fjalimin e tij me një zë të njësisë së kujdesit intensiv për të kujtuar storjen e fotografisë fituese nga Bangladeshi. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit