Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

Hapet Biblioteka Kombëtare më e madhe në Turqi Fotoğraf: Erçin Top

Biblioteka Kombëtare e Presidencës do të vihet në shërbim me rastin e ceremonisë së hapjes ku do të marrin pjesë mbi 2.000 të ftuar, përfshirë artistë që kanë ofruar vepra dhe kontribute të rëndësishme për Turqinë, shefat e misioneve të huaja dhe të qytetarëve. ( Erçin Top - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit