Hëna e plotë në Shkup

Hëna e plotë në Shkup

Hëna e plotë që u shfaq në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut ofroi pamje të bukura. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Hëna e plotë që u shfaq në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut ofroi pamje të bukura. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Hëna e plotë që u shfaq në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut ofroi pamje të bukura. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Hëna e plotë që u shfaq në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut ofroi pamje të bukura. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Hëna e plotë që u shfaq në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut ofroi pamje të bukura. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Hëna e plotë në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Hëna e plotë që u shfaq në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut ofroi pamje të bukura. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit