Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

Greqi, emigrantët e parregullt jashtë kampit luftojnë për mbijetesë
Fotoğraf: Ayhan Mehmet

Në kryeqytetin e Greqisë, Athinë 18 familje të emigrantëve të parregullt që jetojnë në çadrat jashtë kampit të emigrantëve Eleona, luftojnë për mbijetesë pa ushqim, ujë dhe energji elektrike. Emigrantët e parregullt në mesin e të cilëve ka gra dhe fëmijë po luftojnë për mbijetesë në kushte të vështira, sidomos me uljen e temperaturave në Athinë ku kohë pas kohe ka edhe reshje shiu. ( Ayhan Mehmet - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit