Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Francë, pas disa muajsh sërish protesta të "jelekëve të verdhë"

Fotoğraf: Julien Mattia

Në Francë "jelekët e verdhë" pas 4 muajsh sërish mbajtën protesta në të gjithë vendin, ndërkohë që gjatë protestave në Paris u arrestuan 154 persona. Protestat e "jelekëve të verdhë" që kanë shkaktuar probleme shoqërore dhe poltike në vend, filluan të vënë sërish në lëvizje rrugët e Parsit. Qindra protestues u mblodhën në sheshin Wagram në Paris, duke mbajtur në duar pankarta dhe duke brohoritur me slogane kundër presidentit, Emmanuel Macron dhe qeverisë. Në shesh dhe në rrugët përeth tij ndodhën përleshje mes protestuesve dhe policisë e cila ndërhyri me gaz lotsjellës ndaj protestuesve që hodhën sende të ndryshme ndaj policisë. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit