Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

Foletë e zogjve në pemë një mrekulli e natyrës
Fotoğraf: Yasin Dikme

Zogjtë që banojnë në zonat e Afrikës, Indisë dhe Australisë, për shkak të mënyrës së thurjes së folesë janë një nga "projektuesit" më të mirë në natyrë. “Kreacionet” e tyre në mjediset rurale në Etiopi i regjistroi edhe reporteri i AA-së. Në pamjet mund të shihet se si zogjtë në zonën Afar, në verilindje të Etiopisë, me degët e zgjedhura me kujdes përpiqen të thurin çerdhet e tyre. ( Yasin Dikme - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit