Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Fillon programi i lutjeve në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Me namazin e xhumasë që do të falet pas 86 vitesh në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes, në organizim të Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) filloi programi i lutjeve. Në kuadër të programit do të bëhen tekbire dhe salavate ndërsa do të lexohet edhe Kur'an. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit