Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Fillon edicioni i 16-të i Maratonës së Shkupit
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot në mëngjes në Shkup filloi edicioni i 16-të i "Wizz Air Maratona e Shkupit 2020", me më shumë se 1.500 pjesëmarrës. Për shkak të protokollit special për COVID-19 për këtë garë, fillimi dhe përfundimi janë zhvendosur në qendrën sportive "Boris Trajkovski". Programi përfshin tri gara, maratonë, gjysmëmaratonë dhe maratonë stafetë "Për ty BE". ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit