Festohet ndërrimi i viteve në Shkup

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Balkan ülkeleri 2020'yi coşkuyla karşıladı Fotoğraf: Furkan Abdula

Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Makedonya Meydanı'nı dolduran binlerce kişi ise Balkanların ünlü şarkıcısı Bosna Hersekli Dino Merlin şarkıları eşliğinde yeni yılı kutladı. Yeni yılın ilk dakikalarında düzenlenen havai fişek gösterileri vatandaşlara görsel şölen yaşattı. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, një numër i madh i qytetarëve pritën ndërrimin e viteve në sheshin “Maqedonia”, të cilët u argëtuan nga ylli i muzikës nga Ballkani, Dino Merlin, si dhe grupe të tjera të tilla si “Gypsy Groove” dhe “Superhiks”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Tiranë Fotoğraf: Olsı Shehu

Tiranë (AA) - Mijëra qytetarë kanë festuar në qendër të Tiranës, mes koncertit dhe shfaqjes së fishekzjarrëve. Bashkia e Tiranës me rastin e Vitit të Ri 2020 ka organizuar spektaklin e fishekzjarrëve si dhe koncert me këngëtarë shqiptarë në Sheshin “Skënderbeu”, duke krijuar atmosferë festive në qendër të kryeqytetit. ( Olsı Shehu - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Tiranë Fotoğraf: Olsı Shehu

Tiranë (AA) - Mijëra qytetarë kanë festuar në qendër të Tiranës, mes koncertit dhe shfaqjes së fishekzjarrëve. Bashkia e Tiranës me rastin e Vitit të Ri 2020 ka organizuar spektaklin e fishekzjarrëve si dhe koncert me këngëtarë shqiptarë në Sheshin “Skënderbeu”, duke krijuar atmosferë festive në qendër të kryeqytetit. ( Olsı Shehu - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Tiranë Fotoğraf: Olsı Shehu

Tiranë (AA) - Mijëra qytetarë kanë festuar në qendër të Tiranës, mes koncertit dhe shfaqjes së fishekzjarrëve. Bashkia e Tiranës me rastin e Vitit të Ri 2020 ka organizuar spektaklin e fishekzjarrëve si dhe koncert me këngëtarë shqiptarë në Sheshin “Skënderbeu”, duke krijuar atmosferë festive në qendër të kryeqytetit. ( Olsı Shehu - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Tiranë Fotoğraf: Olsı Shehu

Tiranë (AA) - Mijëra qytetarë kanë festuar në qendër të Tiranës, mes koncertit dhe shfaqjes së fishekzjarrëve. Bashkia e Tiranës me rastin e Vitit të Ri 2020 ka organizuar spektaklin e fishekzjarrëve si dhe koncert me këngëtarë shqiptarë në Sheshin “Skënderbeu”, duke krijuar atmosferë festive në qendër të kryeqytetit. ( Olsı Shehu - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Tiranë Fotoğraf: Olsı Shehu

Tiranë (AA) - Mijëra qytetarë kanë festuar në qendër të Tiranës, mes koncertit dhe shfaqjes së fishekzjarrëve. Bashkia e Tiranës me rastin e Vitit të Ri 2020 ka organizuar spektaklin e fishekzjarrëve si dhe koncert me këngëtarë shqiptarë në Sheshin “Skënderbeu”, duke krijuar atmosferë festive në qendër të kryeqytetit. ( Olsı Shehu - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Prishtinë (AA) - Në Prishtinë, në hapësirën që njihet si “Prite n’shesh” programi u dha qytetarëve performancë të ndryshme muzikore, teksa shoqëroheshin me pije të ngrohta nga shtëpizat e vendosura në dy sheshet kryesore, atë “Skënderbeu” dhe sheshin “Zahir Pajaziti”. Vala Mulliqi Duo dhe DJ James u përkujdesen për argëtimin e njerëzve që zgjedhin të kalojnë ditën në sheshin “Skënderbeu”, ndërsa u mbajt edhe një shfaqje artistike me babadimra. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Prishtinë (AA) - Në Prishtinë, në hapësirën që njihet si “Prite n’shesh” programi u dha qytetarëve performancë të ndryshme muzikore, teksa shoqëroheshin me pije të ngrohta nga shtëpizat e vendosura në dy sheshet kryesore, atë “Skënderbeu” dhe sheshin “Zahir Pajaziti”. Vala Mulliqi Duo dhe DJ James u përkujdesen për argëtimin e njerëzve që zgjedhin të kalojnë ditën në sheshin “Skënderbeu”, ndërsa u mbajt edhe një shfaqje artistike me babadimra. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Prishtinë (AA) - Në Prishtinë, në hapësirën që njihet si “Prite n’shesh” programi u dha qytetarëve performancë të ndryshme muzikore, teksa shoqëroheshin me pije të ngrohta nga shtëpizat e vendosura në dy sheshet kryesore, atë “Skënderbeu” dhe sheshin “Zahir Pajaziti”. Vala Mulliqi Duo dhe DJ James u përkujdesen për argëtimin e njerëzve që zgjedhin të kalojnë ditën në sheshin “Skënderbeu”, ndërsa u mbajt edhe një shfaqje artistike me babadimra. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit