FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. Foto: Kadir Kurtiş ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. Foto: Betim Sadiki ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

FC Ottoman, klubi i cili bën që fëmijët ta duan futbollin në Shkup Fotoğraf: Seyyid Emin

Klubi futbollistik "FC Ottoman" i themeluar në Shkup dhe në të cilin luajnë fëmijë shqiptarë, turq dhe boshnjakë, bën që fëmijët e lagjes ta duan futbollin. Themeluesi dhe trajneri i klubit amator të futbollit FC Ottoman, Rexhep Sulejmani, në një prononcim për Anadolu Agency (AA) tha se vendimin për të themeluar klubin e kanë marrë pas konsultimit me pronarin e fushës së futbollit dhe me disa prindër. ( Seyyid Emin - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit