Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"

Në organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"
Fotoğraf: Husamedin Gina

organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"
Fotoğraf: Husamedin Gina

organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"
Fotoğraf: Husamedin Gina

organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"
Fotoğraf: Husamedin Gina

Në organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"
Fotoğraf: Husamedin Gina

Në organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"
Fotoğraf: Husamedin Gina

Në organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Fëmijët e Shkupit zbaviten në kuadër të projektit "Karvani i lojërave" të organizuar nga "Yunus Emre"
Fotoğraf: Husamedin Gina

Në organizim të Instituti Yunus Emre në Shkup, fëmijët nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut, në kuadër të projektit “Karvani i lojërave” u argëtuan dhe luajtën lojëra të ndryshme tradicionale. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit