Erdoğan takon homologun amerikan Trump në Shtëpinë e Bardhë

Erdoğan takon homologun amerikan Trump në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka filluar takimin zyrtar me homologun amerikan Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë. Erdoğan, i shoqëruar nga bashkëshortja Emine Erdoğan, u prit me ceremoni zyrtare nga presidenti amerikan Trump dhe bashkëshortja e tij Melania Trump. ( Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar - Anadolu Agency )

Erdoğan takon homologun amerikan Trump në Shtëpinë e Bardhë Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka filluar takimin zyrtar me homologun amerikan Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë. Erdoğan, i shoqëruar nga bashkëshortja Emine Erdoğan, u prit me ceremoni zyrtare nga presidenti amerikan Trump dhe bashkëshortja e tij Melania Trump. ( Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar - Anadolu Agency )

Erdoğan takon homologun amerikan Trump në Shtëpinë e Bardhë Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka filluar takimin zyrtar me homologun amerikan Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë. Erdoğan, i shoqëruar nga bashkëshortja Emine Erdoğan, u prit me ceremoni zyrtare nga presidenti amerikan Trump dhe bashkëshortja e tij Melania Trump. ( Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar - Anadolu Agency )

Erdoğan takon homologun amerikan Trump në Shtëpinë e Bardhë Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka filluar takimin zyrtar me homologun amerikan Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë. Erdoğan, i shoqëruar nga bashkëshortja Emine Erdoğan, u prit me ceremoni zyrtare nga presidenti amerikan Trump dhe bashkëshortja e tij Melania Trump. ( Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar - Anadolu Agency )

Erdoğan takon homologun amerikan Trump në Shtëpinë e Bardhë Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka filluar takimin zyrtar me homologun amerikan Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë. Erdoğan, i shoqëruar nga bashkëshortja Emine Erdoğan, u prit me ceremoni zyrtare nga presidenti amerikan Trump dhe bashkëshortja e tij Melania Trump. ( Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar - Anadolu Agency )

Erdoğan takon homologun amerikan Trump në Shtëpinë e Bardhë Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka filluar takimin zyrtar me homologun amerikan Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë. Erdoğan, i shoqëruar nga bashkëshortja Emine Erdoğan, u prit me ceremoni zyrtare nga presidenti amerikan Trump dhe bashkëshortja e tij Melania Trump. ( Presidenca e Turqisë / Murat Çetinmühürdar - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit