Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Mustafa Kamacı

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Emrah Yorulmaz

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Emrah Yorulmaz

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Emrah Yorulmaz

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Emrah Yorulmaz

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Emrah Yorulmaz

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Emrah Yorulmaz

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Agency )

Erdoğan: Gjashtë nëndetëse do t'i shtohen marinës turke në periudhën 2022-2027
Fotoğraf: Emrah Yorulmaz

Gjithsej gjashtë nëndetëse të reja, një në çdo vit, do të vihen në shërbim të Forcave Detare të Turqisë në periudhën midis viteve 2022 dhe 2027, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. Duke folur në ceremoninë e nisjes së disa projekteve të nëndetëseve të reja në Komandën e Kantierit Detar në Golcük të provincës Kocaeli, Erdoğan tha se shpreson që nëndetëset të jenë të dobishme për vendin, kombin, ushtrinë dhe detarët. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit