Dy urat e Stambollit dhe kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës

Dy urat e Stambollit dhe kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës

STAMBOLL (AA) - Në kuadër të përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, dy urat në Stamboll, "Fatih Sultan Mehmet" dhe "Yavuz Sultan Selim", si dhe kulla në Ankara janë ndriçuar me ngyrat e flamurit të Kosovës. ( İslam Yakut - Anadolu Agency )

Dy urat e Stambollit dhe kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: İslam Yakut

STAMBOLL (AA) - Në kuadër të përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, dy urat në Stamboll, "Fatih Sultan Mehmet" dhe "Yavuz Sultan Selim", si dhe kulla në Ankara janë ndriçuar me ngyrat e flamurit të Kosovës. ( İslam Yakut - Anadolu Agency )

Dy urat e Stambollit dhe kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: İslam Yakut

STAMBOLL (AA) - Në kuadër të përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, dy urat në Stamboll, "Fatih Sultan Mehmet" dhe "Yavuz Sultan Selim", si dhe kulla në Ankara janë ndriçuar me ngyrat e flamurit të Kosovës. ( İslam Yakut - Anadolu Agency )

Dy urat e Stambollit dhe kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: İslam Yakut

STAMBOLL (AA) - Në kuadër të përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, dy urat në Stamboll, "Fatih Sultan Mehmet" dhe "Yavuz Sultan Selim", si dhe kulla në Ankara janë ndriçuar me ngyrat e flamurit të Kosovës. ( İslam Yakut - Anadolu Agency )

Dy urat e Stambollit dhe kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Muhammed Gencebay Gür

STAMBOLL (AA) - Në kuadër të përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, dy urat në Stamboll, "Fatih Sultan Mehmet" dhe "Yavuz Sultan Selim", si dhe kulla në Ankara janë ndriçuar me ngyrat e flamurit të Kosovës. ( Muhammed Gencebay Gür - Anadolu Agency )

Dy urat e Stambollit dhe kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Muhammed Gencebay Gür

STAMBOLL (AA) - Në kuadër të përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, dy urat në Stamboll, "Fatih Sultan Mehmet" dhe "Yavuz Sultan Selim", si dhe kulla në Ankara janë ndriçuar me ngyrat e flamurit të Kosovës. ( Muhammed Gencebay Gür - Anadolu Agency )

Kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Evrim Aydın

Po ashtu edhe kulla e lartë e komunikimi dhe vëzhgimit "Atakule" në Ankara është ndriçuar me ngjyrat e flamurit kosovar me rastin e 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

Kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Evrim Aydın

Po ashtu edhe kulla e lartë e komunikimi dhe vëzhgimit "Atakule" në Ankara është ndriçuar me ngjyrat e flamurit kosovar me rastin e 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

Kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Evrim Aydın

Po ashtu edhe kulla e lartë e komunikimi dhe vëzhgimit "Atakule" në Ankara është ndriçuar me ngjyrat e flamurit kosovar me rastin e 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

Kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Evrim Aydın

Po ashtu edhe kulla e lartë e komunikimi dhe vëzhgimit "Atakule" në Ankara është ndriçuar me ngjyrat e flamurit kosovar me rastin e 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

Kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Evrim Aydın

Po ashtu edhe kulla e lartë e komunikimi dhe vëzhgimit "Atakule" në Ankara është ndriçuar me ngjyrat e flamurit kosovar me rastin e 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

Kulla në Ankara ndriçohen me ngyrat e flamurit të Kosovës Fotoğraf: Evrim Aydın

Po ashtu edhe kulla e lartë e komunikimi dhe vëzhgimit "Atakule" në Ankara është ndriçuar me ngjyrat e flamurit kosovar me rastin e 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. ( Evrim Aydın - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit