DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer (foto) ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer (foto) ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer (foto) ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer (foto) ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer (foto) ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer (foto) ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

DJ Ben Böhmer performon në balonën me ajër në Kapadokya Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

DJ dhe producenti gjerman, Ben Böhmer (R) ka vizituar Kapadokyan si i ftuar i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Turqisë dhe ka publikuar drejtpërdrejt një performim në një balonë me ajër në kuadër të organizimit nga Agjencia e Turqisë për promovimin dhe zhvillimin e turizmit. Pas mbërritjes, Böhmer dhe ekipi i tij kryen përgatitjet në sheshin e ngritjes së balonës në rajonin Göreme në Nevşehir. Böhmer gjatë kësaj nuk është lënë vetëm nga të apasionuarit pas tij. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit