Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

Dita e parë pas heqjes së orës policore në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Umeys Sulejman

Sot Maqedonia e Veriut po përjeton ditën e parë pa orë policore, e cila ishte vendosur nga qeveria e vendit më shumë se dy muaj më parë si masë kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas vendimit të djeshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga mëngjesi i sotëm u shfuqizua ora policore, me çka plotësisht përfundon vlefshmëria e vendimit për ndalesën dhe regjimin special të lëvizjes në territorin e vendit. ( Umeys Sulejman - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit