Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Mustafa Çiftçi - Anadolu Agency )

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi Fotoğraf: Sabri Kesen

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Sabri Kesen - Anadolu Agency )

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi Fotoğraf: Sabri Kesen

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Sabri Kesen - Anadolu Agency )

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi Fotoğraf: Sabri Kesen

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Sabri Kesen - Anadolu Agency )

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi Fotoğraf: Sabri Kesen

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Sabri Kesen - Anadolu Agency )

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Mustafa Çiftçi - Anadolu Agency )

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Mustafa Çiftçi - Anadolu Agency )

Britaniku Elfyn Evans fitues i "Rally"-t në Turqi Fotoğraf: Sabri Kesen

Shoferi britanik i Red Bull, Elfyn Evans është fitues i "Rally Turkey" në raundin sotëm të pestë të Kampionatit Botëror të Rally të FIA-s (WRC) me kohën 2.43.02.7. Dita finale e "Rally Turkey" përfundoi në stazën Marmaris me pjesëmarrjen e 130 shoferëve nga 19 vende. Shoferët garuan për vendin e parë duke garuar në 12 staza speciale me një gjatësi totale prej 707 kilometrash. Belgu Thierry Neuville përfundoi i dyti me 2.43.37.9 dhe Sebastien Loeb, i cili u bë kampion bote 9 herë, arriti vendin e tretë të podiumit me kohën 2.44.02.1. ( Sabri Kesen - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit