Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

Banorët në Al-Bab të çliruar nga DEASH prej 3 vitesh jetojnë në siguri Fotoğraf: Mustafa Bathiş

BAB (AA) - Kanë kaluar 3 vite që nga çlirimi i rajonit Al-Bab i cili u pastrua nga organizata terroriste DEASH nëpërmjet operacionit "Mburoja e Eufratit" të ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) dhe Ushtria Kombëtare Siriane (SNA). Rreth 250 mijë persona, prej 3 vitesh jetojnë të qetë që kur njësitë e TSK-së dhe SNA-së në kuadër të operacionit "Mburoja e Eufratit" çliruan qendrën e rajonit Al-Bab nga organizata terroriste DEASH. ( Mustafa Bathiş - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit