Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

Balonat me ajër ndriçojnë qiellin e Kapadokias
Fotoğraf: Alpaslan Körükcü

Në kuadër të një festivali ndërkombëtar, dhjetra balona me ajër kanë ndriçuar qiellin mbi Kapadokia, qendrës joshëse turistike që cilësohet si destinacioni më i popullarizuar turistik që vizitohet çdo ditë nga mijëra turistë nga e gjithë bota. Midis 3 dhe 7 korrikut, Festivali Ndërkombëtar i Balonave me Ajër i Kapadokias sjell së bashku balona shumëngjyrëshe me figura të ndryshme nga mbi dhjetë vende. ( Alpaslan Körükcü - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit