Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Alain Schroeder / Freelance - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Ezra Shaw / Getty Images

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Ezra Shaw / Getty Images - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Forough Alaei / Freelance

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Forough Alaei / Freelance - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Lenoir Francois / Reuters

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Lenoir Francois / Reuters - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Terrell Groggins / Freelance

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Terrell Groggins / Freelance - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Matzke Stefan / Sampics Photographie

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Matzke Stefan / Sampics Photographie - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Ulet Ifansasti / Freelance

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Ulet Ifansasti / Freelance - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Chris McGrath / Getty Images

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Chris McGrath / Getty Images - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Guillermo Arias / AFP

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Guillermo Arias / AFP - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Elyxandro Cegarra / Freelance

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Elyxandro Cegarra / Freelance - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Daniel Ochoa De Olza / AP

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Daniel Ochoa De Olza / AP - Anadolu Agency )

Bëhen të ditur fituesit e Istanbul Photo Awards 2019 Fotoğraf: Ahmad Gharabli / AFP

Fotografitë fituese do të përmblidhen në albumin vjetor që do shfaqen gjatë vitit në ekspozita në Turqi si dhe jashtë vendit. ( Ahmad Gharabli / AFP - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit