Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

Artisti nga Idlibi përshkruan vuajtjet e sirianëve me kokrra rëre Fotoğraf: İzzeddin İdilbi

Artisti i artit me rërë Muhammed Said në provincën e Idlibit në Siri përshkruan vuajtjet e njerëzve që u detyruan të zhvendosen dhe të strehohen në kampe në shtetin ku lufta civile ende vazhdon. ( İzzeddin İdilbi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit