Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

Arkitekti turk: Në 18 vende, 329 xhami dhe monumente osmane u shndërruan në kisha
Fotoğraf: AA

Arkitekti turk Mehmet Emin Yılmaz ka kryer një hulumtin mbi monumentet osmane në territorin e shtetit të dikurshëm osman dhe ka zbuluar se gjithsej 329 xhami, faltore, teqe, tyrbe dhe monumente të tjera kulturore osmane në 18 vende janë shndërruar në kisha. Gjatë dhjetë viteve të fundit, Yılmaz ka udhëtuar në vende që dikur ishin pjesë e shtetit osman dhe ka identifikuar dhe numëruar objektet osmane që janë shndërruar në kisha, përfshirë minaret që janë shndërruar në kulla kambanash. ( AA - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit