AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

AA filmon rrjetin e tuneleve të YPG-PKK-së në rajonin Ras al-Ayn Fotoğraf: Hişam el Homsi

RAS Al-AYN (AA) - Anadolu Agency (AA) ka filmuar tunelin e gërmuar nga terroristët e YPG/PKK-së në rajonin Ras Al-Ayn të Sirisë i cili u çlirua nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes". Në pamjet e marra nga AA vërehet se hyrja e tunelit i cili rrethon qendrën e rajonit Ras al-Ayn ndodhet brenda një depoje dhe zgjerohet deri në kufirin me Turqinë. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit