AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

AA filmon punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të Libisë Fotoğraf: Hazem Turkia

TARHUNA (AA) - Ekipi i Anadolu Agency (AA) filmoi punimet gërmuese në varrin masiv të zbuluar në Tarhuna të çliruar nga milicët e Khalifa Haftarit, liderit të forcave të armatosura jolegjitime në lindje të Libisë. Punimet gërmuese që ekipi i AA-së ndjek në varrin masiv në rajonin Ar-Rabit në Tarhuna rreth 90 kilometra në juglindje të kryeqytetit Tripoli, po kryhen nga ekipet e mjekësisë ligjore të institucionit të kërkimit dhe përcaktimit për të humburit dhe të Prokurorisë së Tripolit. ( Hazem Turkia - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit