“Trajtimi i krimeve të komunizmit është një proces që duhet të vazhdojë”
19.02.2020

Në mjediset Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temë "Emigracioni politik shqiptar 1944-1990”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme dhe të organizatave ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë konferencë ishin përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, të institucioneve që kanë fokus studimet mbi të kaluarën komuniste në Shqipëri dhe vende të tjera dhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

“Trajtimi i krimeve të komunizmit është një proces që duhet të vazhdojë”
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temë "Emigracioni politik shqiptar 1944-1990”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme dhe të organizatave ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë konferencë ishin përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, të institucioneve që kanë fokus studimet mbi të kaluarën komuniste në Shqipëri dhe vende të tjera dhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

“Trajtimi i krimeve të komunizmit është një proces që duhet të vazhdojë”
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temë "Emigracioni politik shqiptar 1944-1990”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme dhe të organizatave ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë konferencë ishin përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, të institucioneve që kanë fokus studimet mbi të kaluarën komuniste në Shqipëri dhe vende të tjera dhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

“Trajtimi i krimeve të komunizmit është një proces që duhet të vazhdojë”
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temë "Emigracioni politik shqiptar 1944-1990”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme dhe të organizatave ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë konferencë ishin përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, të institucioneve që kanë fokus studimet mbi të kaluarën komuniste në Shqipëri dhe vende të tjera dhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

“Trajtimi i krimeve të komunizmit është një proces që duhet të vazhdojë”
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temë "Emigracioni politik shqiptar 1944-1990”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme dhe të organizatave ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë konferencë ishin përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, të institucioneve që kanë fokus studimet mbi të kaluarën komuniste në Shqipëri dhe vende të tjera dhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

“Trajtimi i krimeve të komunizmit është një proces që duhet të vazhdojë”
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temë "Emigracioni politik shqiptar 1944-1990”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme dhe të organizatave ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë konferencë ishin përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, të institucioneve që kanë fokus studimet mbi të kaluarën komuniste në Shqipëri dhe vende të tjera dhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

“Trajtimi i krimeve të komunizmit është një proces që duhet të vazhdojë”
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temë "Emigracioni politik shqiptar 1944-1990”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme dhe të organizatave ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë konferencë ishin përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, të institucioneve që kanë fokus studimet mbi të kaluarën komuniste në Shqipëri dhe vende të tjera dhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit