ballina/ faqja kryesore > kulturë dhe art

kulturë dhe art Të Tjera Lajmet

Producentët do të përzgjedhin disa nga yjet e Hollywoodit të cilët do të ngjiten në skenë për të prezantuar kategoritë e ndryshme të mbrëmjes, e cila do të mbahet pas gjashtë javësh

Portretizimi i këngëtarit të grupit Queen, Freddie Mercury nga Rami Malek, u vlerësua për pasqyrimin autentik të jetës së burrit, zëri i zhurmshëm i të cilit dhe paraqitja në skenën muzikore, vazhdon të përcaktojë epokën muzikore

"Turqia qëndron me Pakistanin sot dhe nesër, siç ka bërë edhe në të kaluarën, dhe do të vazhdojë të qëndrojë me të", tha Erdoğan në një konferencë të përbashkët shtypi me kryeministrin pakistanez Imran Khan në Ankara

Ekspozita përmes materialeve dokumentare, fotografive dhe dëshmive personale, të mbështetura me fond të pasur muzeor, e prezanton jetën ushtarake, por edhe jetën në kohën e luftës nga perspektiva autentike

Këtë vit më e mira do të zgjidhet në mesin e 50 fotografive prej mbi 700 mijë të zgjedhura të cilat fotoreporterët e AA-së, mes tjerash, i shkrepën në vendet e ndryshme si në Turqi, Siri, Palestinë, Rusi, Gjermani, Spanjë