Jamal Khashoggi

Interpoli lëshon “vërejtje të kuqe” për 20 të dyshuar në vrasjen e Khashoggit

Interpoli lëshon “vërejtje të kuqe” për 20 të dyshuar në vrasjen e Khashoggit

Sekretariati i Përgjithshëm i Interpolit publikoi “vërejtjen e kuqe” më 1 mars në përputhje me kërkesën e Turqisë dhe me këtë 20 të dyshuarit do të kërkohen në të gjithë botën

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Vrasja e Khashoggit, SHBA kërkon që të dënohet ish-zyrtari saudit
12.02.2019

Vrasja e Khashoggit, SHBA kërkon që të dënohet ish-zyrtari saudit

Al-Qahtani ishte një nga 17 sauditët e sanksionuar nga SHBA-të në dhjetor për vrasjen e Khashoggit. Turqia po ashtu kërkon ekstradimin e tij

Protestë para Shtëpisë së Bardhë për Khashoggin
08.02.2019

Protestë para Shtëpisë së Bardhë për Khashoggin

Ahmed Bedier, kryetari i Shoqatës "Drejtësi për Jamal Khashoggin", tha se mosbërja e asnjë veprimi në lidhje me vrasjen e Kashoggit ka shkaktuar zhgënjim te shumë persona që kërkojnë drejtësi

OKB fajëson Arabinë Saudite për vrasjen e Khashoggit
07.02.2019

OKB fajëson Arabinë Saudite për vrasjen e Khashoggit

"Provat e mbledhura në Turqi gjatë detyrës sime, tregojnë se Khashoggi është viktimizuar në një vrasje mizore dhe të paramenduar nga zyrtarët e shtetit të Arabisë Saudite", tha raportuesja e OKB-së

Anadolu Agency libër në 3 gjuhë për "Vrasjen e Jamal Khashoggit"
06.02.2019

Anadolu Agency libër në 3 gjuhë për "Vrasjen e Jamal Khashoggit"

Të gjitha lajmet, fotografitë, infografikat dhe analizat në lidhje me të gjitha zhvillimet pas vrasjes së Jamal Khashoggit, i kemi mbledhur në librin që e posedoni", shkruan kreu i Bordit drejtues dhe drejtori i përgjithshëm i AA-së, Kazancı

Erdoğan: Nuk mund ta kuptoj heshtjen e SHBA-ve në lidhje me Khashoggin
03.02.2019

Erdoğan: Nuk mund ta kuptoj heshtjen e SHBA-ve në lidhje me Khashoggin

"Gjithashtu edhe unë kam dëgjuar audio regjistrimin e vrasjes së Khashoggit. Nuk mund ta kuptoj heshtjen e SHBA-ve kundrejt kësaj egërsie", u shpreh Erdoğan