Rritet numri i vendeve që presin anëtarësim në BE, pas vendimit për Ukrainën dhe Moldavinë

BRUKSEL (AA) - Pasi Ukraina dhe Moldavia morën statusin e "vendit kandidat", numri i vendeve që presin aderim në Bashkimin Evropian (BE) me 27 anëtarë u rrit në 7.

24.06.2022