OKB: YPG/PKK vazhdon të përdorë fëmijët për të luftuar

Në periudhën korrik 2018 - qershor 2020, YPG/PKK në Siri ka përdorur si luftëtarë mbi 400 fëmijë dhe se grupet e armatosura kanë kryer më shumë se 4.700 shkelje ndaj fëmijëve

20.05.2021