Kosova kremton 13 vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Megjithëse Kosova deri më tani është njohur nga 117 vende të ndryshme të botës, përfshirë Turqinë, njohja ndërkombëtare e pavarësisë dhe e sovranitetit të saj mbetet ende prioritet i diplomacisë kosovare

17.02.2021