Kosova në prag të zgjedhjeve të pesta të parakohshme parlamentare

Sektori i shëndetësisë dhe përmirësimi i situatës ekonomike janë dy nga fokuset kryesore të partive politike gjatë fushatës së tyre

12.02.2021