"Janari i përgjakshëm" pika e kthesës së pavarësisë së Azerbajxhanit

Masakra e "Janarit të përgjakshëm" tronditi plotësisht besimin e azerbajxhanasve ndaj qeverisë sovjetike dhe filloi procesi që shkoi drejt pavarësisë së vendit

20.01.2021