Turqia ndoqi një politikë të jashtme aktive gjatë pandemisë globale

Solidarizimi dhe bashkëpunimi global është një prej shembujve më të mirë që Turqia ka treguar duke iu përgjigjur edhe thirrjeve të vendeve që kanë kërkuar ndihmë prej saj gjatë pandemisë

27.11.2020