Në qeverisjen e Netanyahut me të cilën EBA dhe Bahreini u pajtuan janë masakruar 3.500 palestinezë

Rreth 3.500 palestinezë janë martirizuar në sulmet e forcave izraelite në Gaza dhe në Bregun Perëndimor gjatë priudhës që Netanyahu ka ushtruar detyrën e kryeministrit

16.09.2020