Qeveria e Brazilit mbahet përgjegjëse që vendi është bërë "epiqendër" e COVID-19 në rajon

BUENOS AIRES (AA) - Qeveria braziliane e presidentit, Jair Bolsonaro akuzohet se nuk ka marrë masa të mjaftueshme në Brazil i cili është bërë vendi i dytë më i prekur nga koronavirusi i ri (COVID-19) duke arritur në numrin e rasteve që tejkalojnë shifrën 1.7 milionë dhe që është bërë "epiqendra" e virusit në rajon. Graphic designer: Muhammed Ali Yiği - Anadolu Agency

09.07.2020